Обявените цени в сайта :  са крайни, с включен ДДС.      

Цени и плащания

Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плаща- нето в определения срок. В зависимост от продуктите, които сте добавили във Вашата кошница, посочения адрес за доставка и теглото на поръчаните от Вас стоки, се калкулира транспортната цена. Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриерска служба избрана от Вас, до указания във Вашата поръчка адрес или посочения от Вас най близък офис на куриерската служба. За да намалите разхода за доставка, Ви препоръчваме да посочвате адрес на офис в близост до Вас, от където да вземете лично Вашата поръчка.    

Проверете тарифа чрез ЕКОНТ :


Начин на доставка, тарифи и условия

След направена поръчка, ще получите потвърждение по e-mail с номер на Вашата поръчка.  Изпращането на артикулите се извършва в срок от 24 часа. Поръчки, направени през почивни дни, се изпълняват на следващия работен ден.  

Срока на доставка е от 1 до 4 работни дни в зависимост от посоченото населено място. При поръчка на стока до посочен адрес от клиента. Т.е до вашата врата:  - Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.  - Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката. Разходите за доставка се поемат от потребителя и са включени в направената от Вас поръчка.    

* При получаване на пратката, моля да проверите съдържанието на пакета за съответствия на изпратената стока с подадената заявка пред куриера.    

* При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.  

biosem-bulgaria.com или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или по е-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.  

Можете да платите, закупените от Вас продукти само по следния начин:  

- Наложен платеж: плащането за поръчката се извършва в момента на получаването от куриерската фирма. Пълната стойност за плащане ще видите в процеса на завършване на поръчката.  - Плащане по банков път: плащането се извършва по банков път, в лева, преди експедирането на стоките. След получаване на банковия трансфер : "biosem-bulgaria.com" ще Ви уведоми в най-кратки срокове за деня на изпращането или възможността за получаване на стоката.  

Отговорност Електронен магазин : biosem-bulgaria.com  не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на окомплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или по e-mail, като ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.  

Надяваме се да сме били полезни. Приятно пазаруване в biosem-bulgaria.com Не се колебайте, при евентуално въпроси да се свържете с НАС на: info@biosem-bulgaria.com